Yksityiset kotitaloudetYritykset, Yhdistykset, Säätiöt, Rekisteröidyt uskonnolliset  seurakunnat:

HUOM! Tuntitaksa : 38 €/h pakollisine lisineen.   Työstä ei peritä 24% ALV .

Sähköasennustyöt, pesuhuone- ja saunaremontit, keittiö- ja huoneistoremontit, maalaus, tapetointi, vesieristys, laatoitus, laminaatin asennus, listoitus, panelointi, terassin teko, kalusteasennukset, julkisivuremontit, pienet kunnostustyöt, kiinteistönhoitotyöt, vesikourujen puhdistukset, ovien ja aitojen kunnotus / uusiminen, pihalumityöt talvisin, hiekoitus, ruohon leikkuu, lehtien haravointi jne.!

Yllämainituilla työnantajilla on mahdollisuus saada palkkatukea, jonka suuruus on 50 % todellisista palkkakustannuksista.! Työsuhteen on kestettävä vähintään 1 kk.! Työtunteja on oltava vähintään 18 h / viikko.! Työsuhde voi alkaa vasta palkkatukipäätöksen jälkeen. (Käsittelyaika 1-2 viikkoa).!                                                                  Työllisyyspalveluiden numero on : ( +358405948713).

Alle kuukauden kestävissä työsuhteissa yksityinen kotitalous voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä, jonka suuruus on 20 %, kun kotitalous palkkaa itse työntekijän.! Kotitalousvähennyksen saamiseksi kannattaa asiakkaan varmistaa verotoimistosta oikeus kotitalousvähennykseen. Etukäteen, ennen työsuhteen solmimista.

Ammatillinen vastuuvakuutus on voimassa minulla. 

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla. 🙂